Μονάδα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού αντιστατικού ψυκτικού

monada-ilektronika-elegxomenou-psekasmou-antistatikou-psiktikou-1Για την ψύξη της κολλημένης ένωσης και την στατική αποφόρτιση του υλικού του σόκορου

Το τέλειο συμπλήρωμα για την μονάδα ψεκασμού αντικολλητικού στην εισαγωγή της μηχανής και για την μονάδα ψεκασμού καθαριστικού στο τέλος της μηχανής είναι η μονάδα αντιστατικού ψυκτικού όπως απεικονίζεται.
Εκείνη μπορεί να τοποθετηθεί μετά από το τελευταίο τύμπανο σύσφιξης και πριν από το σοκοροκόπτη ή πριν από τις ξύστρες.

Το αντιστατικό ψυκτικό LP289/99® ψεκάζεται μετά την επικόλλησης της ταινίας σόκορου άμεσα στο σημείο ένωσης και στην ταινία σόκορου μέσο της δικής μας μονάδας ψεκασμού. Με αυτόν τον τρόπο σκληραίνει το σημείο επικόλλησης στην επιφάνεια. Έτσι μειώνεται σημαντικά το λέρωμα των εργαλείων και η κόλλα δεν μεταφέρεται στο σόκορο. Επιπλέον αποφορτίζεται η ταινία στο σόκορο. Ρολά ανίχνευσης και οι σανίδες μένουν καθαρά από πριονίδια.


Το κόψιμο των PVC ή PP – γωνιών προκαλεί στατική φόρτιση του σόκορου και πάνω και κάτω της συνδεμένης επιφάνειας της σανίδας. Ροκανίδια κολλάνε στο σόκορο στην πάνω και κάτω επιφάνεια της σανίδας και επηρεάσουν αρνητικά την λειτουργία των ρολών ανίχνευσης και κάνουν αδύνατη την σωστή λειτουργιά των ξύστρων.

monada-ilektronika-elegxomenou-psekasmou-antistatikou-psiktikou-2 


Αυτή η μονάδα λύνει τα πάνω αναφερόμενα προβλήματα τελειωτικά!!!

Το λέρωμα των εργαλείων είναι κατά πολύ μειωμένο! Ροκανίδια δεν κολλάνε στο σόκορο ή στο πάνω και κάτω μέρος της σανίδας. Τα ροκανίδια αποφορτίζονται στατικά και έτσι μπαίνουν πιο εύκολα στο σύστημα απορρόφησης.