Μονάδα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού καθαριστικού

monada-ilektronika-elegxomenou-psekasmou-katharistikouΑυτή η μονάδα χρησιμοποιείτε για το ψεκασμό του καθαριστικού LP163/93® στην πάνω και κάτω επιφάνεια της γωνίας της σανίδας, και επίσης στο σόκορο. Το αντικολλητικό που προστέθηκε στην εισαγωγή της μηχανής και το ξεκολλημένο υπόλειμμα κόλλας αφαιρούνται με την προσθήκη του καθαριστικού.

Επιπλέον η κολλημένη ένωση και η ταινία για το σόκορο ψύχονται. Η παραγωγή θερμότητας κατά την διάρκεια της απομάκρυνσης είναι αισθητά μειωμένη με την προσθήκη του υγρού. Αποφεύγεται το λέρωμα με κόλλα που βγαίνει από την ένωση. Η περιοχή του σόκορου έχει μία υγρή μόνωση με το ειδικό καθαριστικό LP163/93® με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά η ανάπτυξη θερμότητας στο θερμοπλαστικό υλικό και αποφεύγεται το λέρωμα του πλαστικού. Επιπλέον, η περιοχή είναι γυαλισμένη και επαναφέρεται πλέον η γυαλάδα της επιφάνειας.

Υπολείμματα κόλλας δεν κολλάνε πλέον στις βούρτσες.
Αποτέλεσμα: Ένα τέλειο καθαρό σόκορο!

Αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να το πετύχουμε μόνο αν χρησιμοποιούνται οι βούρτσες κατά όλο το πλάτος τους χωρίς καμία ταλάντωση.

 monada-ilektronika-elegxomenou-psekasmou-katharistikou2

 

Η βούρτσα πρέπει να χρησιμοποιείται με μια απόκλιση προς την σανίδα από 3 μοίρες, χωρίς ταλάντωση και μόνο με ελαφριά πίεση. Η φορά περιστροφής να είναι ίδια με την σανίδα για την μείωση της παραγωγής θερμότητας.

Κατανάλωση για ένα μπεκ: είναι κάτω του 1 λίτρου για 5000 τρέχων μέτρα.

Η μονάδα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού καθαριστικού χρειάζεται μόνο μια σύνδεση με μια παροχή 3 μπαρ συμπιεσμένου αέρα και μια πρίζα με 230/24 V.