Συγκολλητικό χειρός για περιθώρια RI-100

sygkollitiko-xeiros-gia-perithoria-RI-100-1Το συγκολλητικό χειρός για περιθώρια RI-100 είναι κατάλληλο για την επικόλληση περιθωρίων με  κόλλα hot-melt. Χάρη στους μεταβλητούς σιαγόνες σταθεροποίησης μπορούν να επεξεργαστούν περιθώρια μέχρι και 54 χιλιοστά πλάτος και 3 χιλιοστά πάχος.

Αυτό το μηχάνημα είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για την επικόλληση στην περιοχή της γωνίας. Το συγκολλητικό χειρός για περιθώρια RI-100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την δεξιά και από την αριστερή πλευρά, ώστε να επικαλύψει και τις δυο πλευρές της γωνίας.

sygkollitiko-xeiros-gia-perithoria-RI-100-2Ένας οδηγός ολίσθησης τοποθετήθηκε στην περιοχή της εξόδου του περιθωρίου, ώστε να στερεώνει την ταινία. Επιπλέον, μια ακίδα επισυνάπτεται σε αυτόν τον οδηγό, ώστε να επιτρέπει την άσκηση πίεσης στην ταινία έως και την γωνία. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μια ισχυρή ένωση μεταξύ του επεξεργαζόμενου τεμαχίου και του περιθωρίου ακόμα και στην περιοχή της γωνίας.

Ένας οδηγός περιθωρίου εγκαθίσταται στην περιοχή τροφοδοσίας περιθωρίου. Ο οδηγός αυτός ρυθμίζεται σύμφωνα με το πάχος του περιθωρίου.


Ο σχεδιασμός του συγκολλητικού χειρός για περιθώρια RI-100 επιτρέπει την εύκολη και με ακρίβεια συγκόλληση του περιθωρίου μέχρι και στις γωνίες χωρίς πρόβλημα.